KardelenFM Forum Ana Sayfa  KardelenFM Forum Ana Sayfa

KardelenFM
SSS  SSS   Arama  Arama   Üye Listesi  Üye Listesi   Kullanıcı Grupları  Kullanıcı Grupları
Kayıt  ::  Giriş Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın

Yeni başlık gönder  Başlığa cevap gönder
 Grup Hepsi « Önceki başlık :: Sonraki başlık » 
Yazar Mesaj
**iReM**
MesajTarih: Cmt Hzr 02, 2007 6:45 pm    Mesaj konusu: Grup Hepsi Alıntıyla Cevap Gönder

Yeni Üye

YASEMİN

1986'da İstanbul'da doğru. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde orta öğretim ve liseyi bitirdi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bele Bölümünde Klasik Bale eğitimi sürdürüyor.Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda 3 yıl boyunca rol aldı. Özel şan ve piyano dersleri aldı. Reklam jingle'ları seslendirdi. Tiyatro dersleri aldı.

GÜLÇİN

1985'te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde orta öğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Ve Gençlik Bale Merkezinin sergilediği oyunlarda yedi yıl boyunca rol aldı. Özel şan, piyano ve hip hop dans dersleri aldı.Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Korosunda yer aldı.

CEMRE

1985'te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde orta öğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Klasik Bale eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda 5 yıl boyunca rol aldı. Kliplerde oyunculuk yaptı.Özel şan ve piyano dersleri aldı.Reklam jingle'ları seslendirdi.

EREN

1984'te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde orta öğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk Ve Gençlik Bale Merkezinin sergilediği oyunlarda 6 yıl boyunca rol aldı.Londra'da Urdang Dance Academy'de ve Budapeşte Dans Okulunda eğitim aldı. Dans grubu Danc@ ile Çin'de Türkiyeyi tamsil etti. Reklam jingle'ları seslendirdi. Britney Spears ve Michael Jackson gibi Dünya Yıldızlarıyla çalışan Selatin Karayla 1 aylık workshop çalışması yaptı. Yıldızların Altında müzikalinde sahne aldı

Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
xX_CeLy-BoOn_Xx
MesajTarih: Çrş Hzr 20, 2007 4:50 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Global Moderatör

kızlr hem güsel hemde sesleri süper.. ben yasemini cok begeniorum..ama diğerleride cok qüsell =))

Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder  Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Kardelen - Kral FM - Ünlüler Forumu - Sohbet - Site Ekle - Tatilde.Org Tatil - Sevgi Forum - NTV Haber - Wptr.Net - DJ Forum
Cafe Sohbet - mIRCNet - Yar FM - Radyo - Sohbet24.Net - Sohbet - Muhabbet
phpBB SEO
Türkçe Çeviri: phpBB Turkey & Erdem Çorapçıoğlu