KardelenFM Forum Ana Sayfa  KardelenFM Forum Ana Sayfa

KardelenFM
SSS  SSS   Arama  Arama   Üye Listesi  Üye Listesi   Kullanıcı Grupları  Kullanıcı Grupları
Kayıt  ::  Giriş Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın

Yeni başlık gönder  Başlığa cevap gönder
 İmkansizima « Önceki başlık :: Sonraki başlık » 
Yazar Mesaj
Dj Celo
MesajTarih: Cum May 11, 2007 1:09 pm    Mesaj konusu: İmkansizima Alıntıyla Cevap Gönder

SevdİĞİm Sensİzlİk Aklima GgetİremedİĞİm Tek Şeydİ.oysa Şİmdİ Sensİzken Bİle Senİ YaŞamayi ÖĞrenmek Zorundayim.ben Senİ Çok Sevdİm...Öyle BÖyle DeĞİl,gÖsterİŞ İÇn DeĞİl,yada Oyun Oynamak İÇİn DeĞİl,sadece İÇİmden GeldİĞİ İÇn Sevdİm.ben Senİ Sen OlduĞun İÇİn Sevdİm...İÇİmde Bİr Şeyler Senİ İstİyordu,kendİmİ Tutamadim,uzak Duramadim Senden...
GÜlÜŞÜn,ÖpÜŞÜn,bakiŞin Sendekİ HerŞey Benİm Sana Daha Fazla BaĞlanmama Sebep Oldu.ben İlk Kez GerÇekten Sevdİm.senİ Sevdİm...elİmde Olmadan Farkina Varamadan BaĞlandm Sana.
Sana KarŞidan Bakmak Bİle Benİ Mutlu Ederken Senİ Öpmek,sana Dokunmak Bİtİrdİ Benİ...
Şİmdİ Gİdİyorum Dİyorsun...bÖyle Elİm Kolum BaĞli Gİtmenİ Seyretmek Çok KÖtÜ Ayni Zamanda Da Çok Zor...ÇÜnkÜ Ben GÖrmesem De Bİr GÜn Mutlaka GeleceĞİnİ BİldİĞİm İÇİnhep İÇİmde BÜyÜttÜm Senİ...
Bİlİyor Musun?tartiŞtiĞimiz Zamanlarda Hep Kendİmİ SuÇladim.acaba Ne Yaptimda Bana Kizdi Dİye DÜŞÜndÜm Durdum...yanİ AnlayacaĞin Hatayi Hep Kendİmde Aradim...
Bana Bİttİ DedİĞİn GÜnden Berİ DoĞru DÜzgÜn Uyuyamiyorum.gÖzlerİmİ KapattiĞim Anda GÜlÜŞÜn,ÖpÜŞÜn,bakiŞin Gelİyor Aklima.sonrada Birakip GİdİŞİn...
Ama Bu Sefer Kendİmİ SuÇlamiyorum.hatta Şİmdİ Anliyorum Kİ SuÇlu HİÇ Ben DeĞİldİm...suÇlu Olan Ellerİm,dudaklarim...suÇlu Olan Kalbİm İmkansiz OlduĞun Halde Senİ SevdİĞİ İÇİn...
HİÇ Bİr Şey İÇİn PİŞman DeĞİlİm Ve Asla OlmayacaĞim Ben Hep Senİ Sevmeye Devam EdeceĞİm.sen Hep Benİm İmkansizimdin Ve ÖmrÜmÜn Sonuna Kadar Da İmkansizim Olarak Kalacaksin....
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
LegoLass
MesajTarih: Cmt May 12, 2007 6:37 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Site Admin

superdi tşkrler...bu arada hosgeldin aramiza Smile
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder E-posta gönder Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Dj Celo
MesajTarih: Pts May 14, 2007 4:04 pm    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Very Happy HoşBuldukk Wink
Başa dön
**iReM**
MesajTarih: Cmt Hzr 02, 2007 9:01 am    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yeni Üye

tşkler
Başa dön
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder  Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Kardelen - Kral FM - Ünlüler Forumu - Sohbet - Site Ekle - Tatilde.Org Tatil - Sevgi Forum - NTV Haber - Wptr.Net - DJ Forum
Cafe Sohbet - mIRCNet - Yar FM - Radyo - Sohbet24.Net - Sohbet - Muhabbet
phpBB SEO
Türkçe Çeviri: phpBB Turkey & Erdem Çorapçıoğlu