KardelenFM Forum Ana Sayfa  KardelenFM Forum Ana Sayfa

KardelenFM
SSS  SSS   Arama  Arama   Üye Listesi  Üye Listesi   Kullanıcı Grupları  Kullanıcı Grupları
Kayıt  ::  Giriş Özel mesajlarınızı kontrol etmek için giriş yapın

Yeni başlık gönder  Başlığa cevap gönder
 con con lu teyze:))) « Önceki başlık :: Sonraki başlık » 
Yazar Mesaj
dontpanic
MesajTarih: Prş Mar 26, 2009 12:26 pm    Mesaj konusu: con con lu teyze:))) Alıntıyla Cevap Gönder

Muhittin amca con con lu Ayşe teyzenin kocası.Yoğun bakıma girer Muhittin amca.Teselliye gittik hastaneye.Ne görelim Ayşe teyze makyajlı saçlar fönlü ,üzerinde şık bir döpiyes.Eee bu teyze bildiğiniz teyzelerden değil.Az hasarlı.11 saatlik beyin ameliyatından sonra kafasında az hasar kaldığını kendi söylese de biz hasarın daha çok olduğunda hem fikiriz demi:)
Makinalara bağlı olarak yoğun bakımda 10 gündür yatmakta olan Muhittin amcamın yanına girer Ayşe teyzemiz.Yoğun bakım ve makinalara bağlı bu adamcağızın karşısına o makyajlı fönlü haliyle dikilir ve ne der o ha öldü ha ölecek dediğimiz adama...
''Muhittin kalk.Kalk uyan Muhittin.Benim gibi bir kadını bırakıpta neelere gideceksin.Aç gözünü bak bana Muhittin''
yaaa Ayşe teyze adam ölüm döşeğinde...Ne yapıyon.Bu arada yoğun bakımda bulunan tüm doktor ve hemşireler gülme krizinde.Dehşete bak yaw.Ayşe teyze manken gibi Muhittin amcanın yatağının etrafında salınıyo.''Kalk Muhittin.Kalk.Bırakma beni.Ölme Muhittin''
Şakak gibi yaww... Laughing
Ve mutlu son.Muhitin amca bu hayretleri şaşırtan olaydan 3 gün sonra yoğun bakımdan çıkar.Evde çok mutlu hayatlarına bi o kadarda aşkla devam ediyorlar.Zira Muhittin amca o yoğun bakımdan çıkamazdı bu aşk olmasa:)

Devamı için
Başa dön
Kullanıcının profilini görüntüle Özel mesaj gönder
Önceki mesajları göster:   
Yeni başlık gönder  Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Geçiş Yap:  

Bu forumda yeni başlıklar açamazsınız
Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Kardelen - Kral FM - Ünlüler Forumu - Sohbet - Site Ekle - Tatilde.Org Tatil - Sevgi Forum - NTV Haber - Wptr.Net - DJ Forum
Cafe Sohbet - mIRCNet - Yar FM - Radyo - Sohbet24.Net - Sohbet - Muhabbet
phpBB SEO
Türkçe Çeviri: phpBB Turkey & Erdem Çorapçıoğlu