|
Parka gittik oğluşumla.İki sevgili.Öyle genç bi o kadar da bana tuhaflar ki:)Soruyor kız en cilvelisinden:Aşkım beni seviyor musun?Hoppala bu da nerden çıktı şimdi diyorum içimden.İstemeden kulak misafiri oldum işte.Zaten isteyip istememenize bağlı değil bu durum.Şimdiki nesil öyle sesli konuşuyor ki hayretleriniz şaşar.Hatta onların kavga ettiğini bile düşünebilirsiniz.Galiba sabaha kadar o cep telefonlarını kulaklarına dayayarak yok ben daha çok seviyom,yok sen az seviyon demekten olmalı bu kulak hasarı ve ardından gelen yüksek sesle konuşmalar:)Nerde kalmıştık Hımmm.İşte kızın sevgilisi hönkledi!birden.Ne desin zavallı.Elbette seviyorum dedi.Şimdi kızın bu cevaba verdiği tepkiye bakın.Yaaaaa sevmiyorsun sen,banane banane sevmiyorsun işte.Ya sabırrr.Ya sabırr çekiyom ben bu anda.Kızım sen manyaksın hı?Seviyom dedi ya çocuk.Bu arada oğluşum dünyadan bi haber hopluyo,zıplıyo,bi o tarafa bi bu tarafa koşuyor işte.Tabi ben gülecem gülemiyom.Ağlasam olmaz şimdi:)Çocuk Yawww seviyorum dedim ya.Kız hala ısrarlı.Yooo yoo sevmiyorsun sen.Vallahi manyak bu:)Kızım seviyom diyo çocuk.Arızamısın ne?Neyse çocuk öyle sabırlı ki vallah billah seviyorum diyor.Kız başlıyor...Olaya bak ya.Ama ben seni daha çok seviyorum.Sen az seviyorsun beni demesin mi?Dedi vallah:)Ahh sevmez olaydın der gibi bakıyor çocuk sağa sola.Yahu sen çocukla el ele tutuşmuşsun zaten.Şimdi mi aklına geldi seni sevip sevmediği:)Madem seni sevdiğinden emim değilsen ne diye verdin o eli:)Baktım şöyle.Pekte şirinlerdi aslında.Muhabbet uzadı yok sen daha çok yok ben daha çok seviyom.Biz iki saat parkta kaldık oğluşumla ve onlar kim bilir kaç saat daha orda sevginin içine ettiler bilemiyorum:)
Devamı için |
|