Site Admin
|
ay gunesten izinsiz ısıgı kullanınca yıldızlar mahkemesi kıyamete kadar gündüzleri yasaklamıs ay o gunden beri yalnızların gündüzü gecelerin askı olmus
*bu dünyada en büyük gunah seni unutmak en acı eyvah senden ayrılmak en güzzeli kara gozlerinden vurulmak en guzel sabah senin kollarında uyanmak seni seviyorum
*ellerini cekme ellerimden seninle cogalıyor mutlulugum pırıltılar eksilmesin gözlerinden yasadıgımı seninle anlıyorum ve seni cok seviyorum
*sevgini tasımak değil hasretini cekmek zor gülmeyi unutmak deil ağlamaya alısmak zor yasamak değil ölüm değil sevdiğini özleyipte gorememek zor..seni çok özledim
*seen bazen dudagımdaki gülücük bazen yüregimdeki ates bazen gözümden akan yassın ama her zmaan su kücük kalbimdeki en büyük parcamsın
*yüregin sıkısır nefesin daralır gozünden yagmur gibi yaslar bosalır yanarsın sonmek bilmezkovalarsın gitmek bilmez bu aska gücün yetmez sende aglarsın
*geceyi severim ama gozlerin kadar değil gunesi severim ama gülüşün kadar değil insanları severim ama senin kadar değil
*bu gece rüyama gir gizlice beni sımsıkı sar öp kokla iyice isyanlar savur küfret güzelceve cekgit kahrolası hayatımdan sinsice
*sana nasıl hitap etmeliyim bilmiyorum hayatım desem hayat kısa ciceğim desem cicek soluyor sana canım demeliyim cünkü bu cansen oldukca yasıyor
*dogan hergünün sabahında içimde gözlerini gorebilmek askı olmasa inan hicbirseye deymesdi yasamak
*yağmurla yarıstım dün gece o yağdı ben agladım o gokyüzünü bulutları anlattı ben ise seni gözlerini anlattım cünkü o günesi özlemişti bende seni..!
*en büyük sihir kainatta sanırdım meger gozlerindeymiş en büyük korku ölüm sanırdım meger sensizlikmiş en bvüyük felaket kıyamet sanırdım meger seni özlemekmiş
*yatagını gül yapraklarıyla rüyalarını papatyalarla süsledim üzerini sevgimle orttüm tüm kabuslarınıda ben aldımki sen rahat uyu birtanem
*sebepsiz gozlerden ne yas akar nede kan sebepsiz gozler ne gülmek bilir ne agıt sensiz gozler ne gozünün yasını silebilir nede bir daha gulebilir
*seni sevdiğim kadar yasasaydım olümsüzlügün adını ask koyardım
*sevgililer opüsürken neden gozlerini kapatırlar bilirmisin cünkü gozleriyle değilde kalpleriyle gormek isterler bende seni seni ruhumun derinliklerinde hissidiyorum sevgilim seni cok seviyorum
*kanmaz en uzun buseye optükce susuzdur Zira susatan zevk o dudaklardaki tuzdur
*gecemidir insanı hüzünlendiren yoksa insanmıdır hüzünlenmek için geceyi bekleyen gecemidir seni bana düsündüren yoksa benmiyim seni düsünmek için geceyi bekleyen
*benim bir mesajlık ömrüm olsaydı ve sen bana mesaj gonderecek olsaydın benim o mesajı okuduktan sonra olecegimi bilseydin bana tek bir mesajda n eyazardın: _________________
 |
|